Een droom komt werkelijkheid

De grote mannen in de sales zeggen toch allemaal "wat je visualiseert, dat komt uit.  Wel, ik kan dit beamen.  Anderhalf jaar geleden had ik het idee om met HealthPoint uit te breiden, meer bepaald om een lifestyle shop te openen.  Mijn doel was om de klanten een grotere winkelbeleving te geven.  Een gezellige winkel, met oog voor design, waar de klanten naar buiten gaan met het gevoel alle producten van RainPharma intens ervaart te hebben.

Een plaats waar ik me goed voel en zo ook helemaal in mijn nopjes ben.  Want geef toe, alles wat je met passie en overgave doet, doe je goed.

Mijn liefde voor de producten van RainPharma, startte ongeveer 13 jaar geleden. in HealthPoint.  Aanvankelijk met enkel voedingssupplementen en gezonde eiwitshakes.  Ik heb talrijke mensen begeleid naar een fitter, slanker en vitaler leven.  Mijn man in ik waren een tandem, hij zorgde voor het fysieke en mentale aspect met zijn sporttrainingen op maat, ik zorgde dan weer meer voor de huid en de binnenkant van het lichaam  1+1=3.

Maar het gamma van RainPharma breidde uit en werd aangevuld met producten voor het gelaat, het lichaam en tot slot ook handen en voeten.

Op dat moment kwam er plaats tekort in HealthPoint om alles uit te stallen en was een uitbreiding wel een logische volgende stap.

Na enkele maanden zoeken, wikken en wegen, is onze shop een feit.

Welkom in de Ezelstraat 16 te Brugge.  Naast alle producten van RainPharma kan je er ook terecht voor workshops, gelaatsverzorgingen en luxe pedicures.

 


Laat een reactie achter

×